Május 27. Jakupcsek Gabriella est

Művelődési Központ

Helyszín

Művelődési Központ

 

Időpont

2024. május 27. hétfő 18:30

 

Jegyvásárlás

Jakupcsek Gabriella est

Hidd el nekem, tényleg van élet a negyven után! Elmúltam hatvan, szóval csak tudom. Persze nem mondom, hogy az elmúlt két évtized sétagalopp lett volna. És a következők is bőven tartogathatnak nehézségeket, mégis azt mondom, a B oldal igenis lehet napos.

Hőhullámok, váratlanul felszaladó kilók, pánikroham a próbafülkében, helló helyett csókolom, egyre több fiatalabb és egyre kevesebb idősebb kolléganő a munkahelyen. Ugye ismerős?

Sok a kérdőjel, és a legtöbb épp önmagaddal kapcsolatos. Ez a könyv azért született, mert azt hiszem, tudom, mit érzel, tudom, min mész keresztül. És bár varázsló én sem vagyok, mégis szerettem volna melléd állni, és elmesélni, hogy mik az én személyes tapasztalataim a változókorról és a fiatalság talán mégsem annyira fájó elmúlásáról.

Segítségemre volt több nagyszerű szakember, akik fontos gondolatokat, tanácsokat fogalmaznak meg többek között a párkapcsolat, a karrier, az egészségmegőrzés, szépség és öltözködés témájában.

Velük együtt szeretném megmutatni: igenis tudsz teljes és tartalmas életet élni ötven-, hatvan-, hetven-évesen is, sőt. Támogatlak benne, hogy találd meg a szépséget a mindennapokban és magadban is.

Gondolkodjunk közösen az életstratégiádon, hogy el tudd fogadni, mi több, hasznodra tudd fordítani az évek múlását.

Mindehhez legyen a mottónk, amely sok mindenen átsegít: Önismeret és derű! Tarts velem a napos B oldalra!

Szeretettel várlak,

Jakupcsek Gabriella

Az előadás végén:

  • közös fotó
  • könyvvásárlás
  • dedikálás 

A Dunaföldvári Várban a Fafaragó Galéria egy dunaföldvári művész, Nemes Ferenc munkáival nyitotta meg a szezont.

Kevesen ismerik őt, pedig nagyon változatos és művészileg értékes munkái vannak. Fa-és fémszobrok, reliefek és pasztell grafikákat készít, amiket november 2-ig lehet megnézni.

Rabiné Holmi Melinda

Tourinform irodavezető