Március 19. Bábszínház

Művelődési Központ

Helyszín

Művelődési Központ

 

Időpont

2024. március 19. 19:00

 

Jegyvásárlás

1.000 Ft

Vackor

Az Aranyszamár Bábszínház előadása.

Az előadás plakátja ITT érhető el.

Vackor, a piszén pisze kölyökmackó iskolás, ám nem érzi jól magát. Az osztálytársai csak ritkán barátkoznak vele és szegény gyakran ügyetlenkedik az órákon. Tanító nénije hiába kedves, ő az erdőbe vágyakozik.

Egy nap, mikor egyedül ücsörög a teremben míg társai az udvaron fogócskáznak, kiszagolja, hogy a padtársa nagymamája vajas-mézes kiflit csomagolt az unokájának tízóraira. Vackor sajnos nem bír ellenállni a kísértésnek és fölfalja az uzsonnásdobozból az összes finomságot.

A finom falatok után igazi dőzsölésbe kezd: mind egy szálig megeszi a társainak csomagolt szendvicseket, gyümölcsöket. Mikor észbe kap, már késő – igazi pusztítást végzett a tanteremben. Szégyenében és ijedtében elszalad, nem mer szembesülni az osztálytársai – és leginkább a Tanító néni – haragjával…

Áprilistól mindenkit vár a Dunaföldvári Vár!

A téli szünet után, április 2-án nyitja meg újra kapuit a Dunaföldvári Vár. Kiállításmegnyitók, koncertek, színházi előadások, várjátékok és gyerekprogramok színesítik a nyarat a kiállítóhelyeken és a várudvaron.

Aktuális információkért és online jegyvásárlásért látogasson el honlapunkra és kövessen bennünket Facebookon vagy Instagramon.

Rabiné Holmi Melinda

Tourinform irodavezető