Április 8. Baba-Mama Klub

Könyvtár

Helyszín

Berze-Nagy Ilona Városi Könyvtár

 

Időpont

2024. április 8. hétfő 9:00-11:00

 

Jegyvásárlás

ingyenes

Baba-Mama Klub

A Baba-Mama Klub plakátjáért KATTINTSANAK IDE!

A Baba-Mama Klub célja, összehozni a hasonló élethelyzetben lévő szülőket, hogy megoszthassák tapasztalataikat, tanácsokat adjanak egymásnak és közösen élvezhessék a gyermeknevelés örömeit és kihívásait.

Kéthetente rendszeres találkozókat, programokat és eseményeket szervezünk a Berze-Nagy Ilona Városi Könyvtárban. Vannak tematikus programjaink is: játéknapok, beszélgetések, közös ünnepek vagy egészségügyi tanácsadások.

Az április 8-án Horváth Zsuzsi, babahordozási tanácsadó, sportedző, táplálkozási tanácsadó, ex-pedagógus, az AHA és a KTA Alapítványok vezetője látogat el hozzánk. Komplex témát hoz, melynek fókuszában a hordozás áll.

A baba hordozásán túl, szó lesz a hordozóval végezhető sportokról, az eszközökről, a szétnyílt hasizomról és helyreállítási lehetőségeiről.
Egy téma, sok variáció, mindbe belekóstolunk!

Szeretettel várok mindenkit a Baba-Mama Klub rendezvényeire. Apukákat és nagyszülőket is. Kéthetente találkozunk a könyvtárban.

Ha éppen nincs ünnep vagy speciális alakalom kicserélhetitek tapasztalataitokat, beszélgethettek, együtt énekelünk és játszunk.

Az aktuális foglalkozásokat ITT TALÁLJÁTOK.

Herpainé Tomon Adrienn

Mese néni, a baba-Mama Klub kitalálója, vezetője